shopping bag
login button

Нарачај онлајн

Адреса за достава
Или избери град

Биди дел од тимот на TakeAway

join us

Придружи ни се

Ако сакате да ги правите луѓето среќни додека работите, тогаш не двоумете се, бидејќи среќата на луѓето е нашата главна цел.
Аплицирајте сега и придружете се на нашиот тим.

Вашиот омилен ресторан се уште не е на TakeAway?

Ако вашиот ресторан не е на Takeaway, кликнете на копчето подолу и предложете го..
suggest a restaurant

Вашиот омилен ресторан се уште не е на TakeAway?

Стани партнер

Become a partner

Стани партнер

logo
Ајде заедноЗа куририЗа партнериЗа компании
КомпанијаОписНашиот тимКонтакт
ЗакониУслови и правилаПолитика за приватностПравни информации
ИстражиКако работи?ПомошПрашања